Literatuur

Hierna volgen een aantal boeken die voor mijn ontwikkeling belangrijk waren. Ze vormen een blijvende bron van inspiratie en ik maak er gebruik van in mijn Adhivesion-praktijk.

Radicaal Vergeven; ruimte maken voor het wonder.
Auteur: Colin C. Tipping
Vergeving is pas volledig als het gepaard gaat met inzicht van het hart en zonder enige vorm van moralisering. Met het “verhaal van Jill” aan het begin van het boek gaat Colin Tipping helder en indringend in op de oppositie, de lessen die Jill voor zichzelf heeft gecreëerd. Bekijk het eens anders is hier wel zeer van toepassing.

Een ongewoon gesprek met God
Auteur: Neale Donald Walsch

Stel je voor dat je met God kon praten, Hem alles kon vragen en dat Hij op al je vragen antwoord zou geven … In dit boek schrijft de auteur over zijn gesprekken met God. Ze gaan over de mens, over goed en kwaad, over werk, liefde, de zin van het leven en allerlei onderwerpen. De boodschap is vooral dat de mens de schepper is van zijn eigen leven.

Een nieuwe aarde; dé uitdaging van deze tijd
Auteur: Eckhart Tolle

Wij identificeren ons makkelijk met werk, land, ziekte, religies en andere soorten overtuigingen. En als resultaat bewegen we niet meer. Identificatie heeft alles te maken met denken, met het ego. Tolle schrijft over bewustzijn als iets van het hart.

Reacties zijn gesloten.